Uncategorized

Dit is geen marketingblog

[tweetmeme source= ‘henniphof’ only_single=false]Dit is geen marketingblog. Verwacht hier geen hoogdravende essays over innovatieve marketingconcepten, web 3.7 of Social Media-strategie. Geen verwijzingen naar goedgebekte Amerikanen-die-het-nóg-beter-weten. Geen smeekbedes om mijn seminar te bezoeken, mijn boek te kopen, mijn grappen te retweeten, mijn vriend te worden. Al mag dat natuurlijk best.

Maar daar is het me hier niet om te doen. Dit is een B2B-marketingschrift. Ik gebruik het om ideeën uit te werken, de voortgang van mijn projecten te volgen, nieuwe technieken te onderzoeken. Snappen wat werkt, en hoe, onder het motto: Eat your own dogfood. 

Daarnaast schrijf ik graag, en je moet de tering naar de nering zetten. Er wordt immers al genoeg slecht geschreven op internet. Tussen de bedrijven door zal ik daarom ook een beeld geven van de dagelijkse gang van zaken in een Amerikaanse onderneming anno 2010. Om me uit te leven, totdat onze juristen daaraan een einde maken.

Kort over mij: Kees Henniphof (1975), Manager Integrated Marketing EMEA bij NetApp, nummer 2 in de markt voor data storage en management. Ik werk aan marketingcampagnes en -programma’s in Europe, Midden-Oosten en Afrika. 9 lokale websites, talloze campagnesites, emailnieuwsbrieven in 7 talen, live webcast-programma in 5, search marketing, online advertising  et cetera.

Hé, leuk dat je dit leest!

Advertisements
Standard

One thought on “Dit is geen marketingblog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s